Kampagner

Her kan du hjælpe os med at gøre en vigtig forskel for alle personer med type 1 diabetes og deres familier! Vi har udvalgt nogle særlige indsatsområder, som vi mener er vigtige for vores patientsikkerhed, behandling og og livskvalitet. Områderne er desuden udvalgt på baggrund af vores mærkesager: Nemmere adgang til teknologi, brugerdreven innovation og bæredygtig diabetesbehandling.

Læs om de kampagner, som Type1 har igangsat for at skabe et mere bæredygtigt, effektivt og imødekommende sundhedsvæsen herunder:

Kampagne for brugernes stemme

Kampagner

Fortæl andre om din pumper eller sensor/CGM

Brugeranmeldelser er en kampagne for at få samlet din og min viden og oplevelser med diabetesudstyr, således at andre kan få glæde af dem. Brugeranmeldelserne bliver på sigt en del af Type1s Techguide og er en måde at indsamle og systematisere al den fantastiske – men noget spredte – viden om diabetesudstyr, som findes fx i facebookgrupperne. Findes som link og postkort. Kan bestilles ved at skrive til info@type1.dk

Kampagne for et mere imødekommende og serviceminded sundhedsvæsen

Kampagner

Type1’s techguide

Techguiden er en oplysningskampagne i form af en guide – et skema – som viser, hvilke sensorer/CGMs og insulinpumper, som diabetesambulatorierne har på “hylderne” i alle landets regioner fra 2021. Vi møder en del med type 1 diabetes som ikke ved, hvad der findes af muligheder eller at alle regionerne har det samme udbud og har haft det siden 2017. Findes som skema, pdf. og som postkort, der kan bestilles ved at skrive til info@type1.dk.

Kampagne for mere sikkert diabetesudstyr

Kampagner

Indberet! Hvad gør du når udstyret driller?

Indberet er en kampagne, som har fokus på vores patientsikkerhed – set med det lange lys. Det er vigtigt, at myndighderne får kendskab til fejl, svigt og mangler i diabetesudstyr. Det gør vi bedst ved at lave en grundig indberetning til Lægemiddelstyrelsen – HVER gang vores udstyr svigter, således at teknologerne bliver overvåget og vi på den måde kan være med til at kvalitetsikre udstyret. Kampagnen findes som postkort, som kan bestilles ved at skrive til info@type1.dk.

Kampagne for hvordan vi får en diabetesbehandling i verdensklasse

Kampagner

Fremtidens diabetesambulatorium: 166 ønsker og ideer

“166 ønsker og ideer til fremtidens ambulatorium” er en kampagne, der har fokus på brugernes ønsker, ideer og behov til fremtidens diabetesambulatorium. Kampagnen bygger på resultaterne af en survey og en dertilhørende rapport, som opsamler og præsenterer hvad bruger fortæller. Kampagnen findes som rapport (pdf). Vi har holdt oplæg om undersøgelsen på SDCC og SDCO – børn og unge.

Vi har andre indsatsområder

Udover vores kampagner har vi også andre indsatsområder. Valgfrihed, gennemsigtighed og brugerindflydelse blot for at nævne nogle af dem. Følg med på vores Facebookgruppe.