Virksomhedsmedlemmer

Virksomhedsmedlemmer vi samarbejder med

Det er vigtigt for os, at de virksomhedsmedlemmer vi samarbejder med, arbejder med teknologier inden for det levede liv med type 1 diabetes.

Personer med type 1 diabetes er deres egne behandlere. Personer med diabetes er både brugere og forbrugere af livsvigtig medicinsk diabetesudstyr og teknologi. Derfor er det vigtigt for os, at vi som tænketank understøtter en effektiv udnyttelse af moderne teknologi, så den giver mest værdi for personer, der skal leve med det.

Virksomhedsmedlemmer får viden og inddrages i livet med diabetes fra brugerne

Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at give virksomhedsmedlemmerne mest mulig kvalificeret feedback fra brugerne og sørge for, at virksomhederne inddrages mest muligt i det levede liv med diabetes i Danmark. Kun på den måde kan virksomhedernes produkter tilpasses og give personer med diabetes den bedste hjælp og kundeservice.

Tænketanken er en aktiv spiller, et talerør, når det drejer sig om at varetage brugernes interesser i samspillet mellem det offentlige, sundhedsvæsnet og virksomhederne.

Vi mener, at der skal være øget valgfrihed og øget adgang til det medicinske diabetesudstyr. Pumper og sensorer er som bekendt kropsbårne hjælpemidler, og det er derfor indiskutabelt, at det er individuelt og intimt, hvad der giver mening for den enkelte person, at bruge.

1. Promedlemsskab for støttemedlemmer (150.000 kr/år)

Medtronic

Medtronic er virksomhedsmedlem af Type1 - Tænketank for Diabetes

Medtronic er en af de største leverandører af insulinpumper i Danmark. Deres systemer og teknologier sælges under navnene MiniMed og Enlite. Medtronic står desuden bag CareLink.
Du kan læse mere om Metronic og deres diabetesprodukter her.

2. Premium medlemskab for støttemedlemmer (20.000 kr./år)

Ypsomed Danmark

Ypsomed Danmark er virksomhedsmedlem af Type1 - Tænketank for Diabetes.

Ypsomed er en af de nyere diabetesvirksomheder på det danske marked. Virksomheden har Mylife YpsoPump, som er en af de mindste og mest enkle insulinpumper på markedet.
Du kan læse mere om YpsoPump og MYLife Diabetes Care her.

Nordic Infucare Danmark

Nordic Infocare Danmark er virksomhedsmedlem af Tyoe1 - Tænketank for Diabetes

Nordic Infucare er distributør af insulinpumpen Omnipod, som er en såkaldt patchpumpe, der er slangeløs. Virksomhedens andet diabetesprodukt er Dexcom, som er en CGM, en kontinuerlig blodsukkermåler. Du kan læse mere om Nordic Infucare og deres diabetesprodukter her.

Novo Nordisk Scandinavien

Novo Nordisk Scandinavian er virksomhedsmedlem af Type1 - Tænketank for Diabates,

Novo Nordisk producerer som bekendt flere typer insuliner, hormoner og penkanyler til personer der har insulinkrævende diabetes. Insulin til personer med type 1 diabetes kạn fås i injektionspenne, i hætteglas og som forfyldte ampuller til en af insulinpumperne.
Du kan læse mere om Novo Nordisk og deres diabetesprodukter her.

A. Menarini Diagnostics

Menarini logo GlucoMen Day

A, Menarini Diagnostics er firmaet bag GlucoMenDay CGM, som er en 14 dages kontinuerlig glukosemåler. Via mobilapp får du ny glukosedata hvert minut, trendpil, individuelle alarmer uden at scanne. Miljøvenlig med genanvendelige dele i minimum 5 år. Deling af data, følgerapp og data på smartwatch. Kan købes på firmaets hjemmeside, hvor du også kan læse mere om GlucoMenDay: www.glucomenday.dk

Vil du vide mere om virksomhedsmedlemsskab til din virksomhed?

Har du spørgsmål vedrørende vores virksomhedsmedlemskaber, er du velkommen til at ringe til:

Direktør, Tobias Bøggild-Damkvist på telefon: +45 20 63 73 24.