Samarbejdspartnere

Udover at samarbejde med vores virksomhedsmedlemmer, har vi mange andre vigtige samarbejdspartnere, som vi arbejder med om at finde andre løsninger til og udvikle nye tiltag inden for type 1 diabetes.

logo af Børnediabetes Type 1

Børnediabetes Type1

Børnediabetes Type1 er en vigtig og nær samarbejdspartnere. Børnediabetes Type 1 har bidraget økonomisk med støtte til formidling af vores arbejde. De er medudgivere af “166 ønsker og ideer til fremtidens diabetesambulatorium” og “Brug af insulin og diabetsudstyr 2020.” Børnediabetes Type1 består af Morten Brixhuus, Michael Manniche og Finn Kristensen. Du kan læse mere om dem her.

dedoc voices

#dedoc Diabetes Community

#dedoc° har startet et legatprogram for give personer med type 1 diabetes, som laver advocacy arbejde, adgang til at deltage i EASD2020, ISPAD og ATTD hvert år.

Type 1 – Tænketank for Diabetes deltog på ATTD 2020 i Madrid på et legat og rapporterede hjem derfra via sociale medier. Vi var også med på ISPAD og EASD, som blev afholdt online. VI kunne deltage virtuelt takke være dedoc. Dedoc er stiftet og drives af Bastian Hauck.