Efterårstilbud: Køb Basismedlemsskab og få 2020 gratis med

Efterårstilbud køb et medlemsskab

Efterårstilbud: Køb Basismedlemsskab og bliv støttemedlem af Foreningen Type 1. Køber du det i november og december, får du gratis resten af 2020 med udover dit medlemsskab for 2021. Som støttemedlem får du tilbud om netværk, vidensdeling samt sociale- og faglige events.

Nu kan du købe et medlemsskab af Foreningen Type1. Så bliver du støttemedlem og hjælper os i arbejdet med at føre ideer og initiativer ud i livet og tage flere kampe på alles vegne. Det sætter vi stor pris på, at du gør.

Vores mærkesager er:

  • Bedre adgang til ny diabetesteknologi.
  • Bæredygtig diabetesbehandling.
  • Brugerdrevet innovation.

Efterårstilbud: Få gratis resten af i året med

Det koster 250 kr. pr, år for et Basismedlemsskab til privatpersoner, men melder du dig ind nu, får du gratis resten af 2020 med udover dit købte årlige medlemsskab for 2021.

Hvorfor koster det 250 kr. årligt?

Beløbet på 250 kr. har vi ikke selv fastsat. Det er det beløb, en forening skal tage, hvis du på sigt skal søge om kommunal støtte til foreningens vigtige arbejde. Vi tilhører Gentofte Kommune.

Som frivillig forening kan vi udover at søge støtte, også låne lokaler til at afholde sociale- og faglige events (når coronaen tillader det igen). Vores events bliver ikke kun holdt lokalt, men afholdes i hele landet og online.

Engager dig som frivillig i Type1

Du er naturligvis også velkommen til at engagere dig som frivillig, og du er også altid velkommen til at kontakte os med ideer og spørgsmål. Måske har du en hverdagsaktivist i maven eller særlig sag, du går op i?

Vi i Type1 arbejder allesammen frivilligt og vi arbejder vi hele tiden på at blive bedre og kommunikere mere.

Bedste hilsner

Tobias Bøggild-Damkvist (direktør) og Tine Filges (formand)